Новини агентури спецслужб рф: нардеп-екс"слуга" вніс заставу за клірика УПЦ МП, який виправдовував агресію росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Позафракційний народний депутат Артем Дмитрук вніс заставу за монаха Києво-Печерської Лаври ієродиякона УПЦ МП Павла Музичука, затриманого Службою безпеки України за підозрою у виправдовуванні та визнанні правомірною збройної агресії РФ проти України.

Про це повідомляють сам Дмитрук у своєму Telegram, видання "Ґрати".

"Заставу внесено", – написав нардеп у відповіді на свій же пост про обрання запобіжного заходу Музичуку.

13 лютого Солом’янський районний суд Києва призначив заставу у розмірі 121 тисячі гривень Музичуку.

9 лютого Служба безпеки України оголосила йому підозру щодо виправдання російської агресії та героїзації російських військових.

За версією слідства, монах виправдовував дії Росії у приватному листуванні в телеграмі. Зокрема, він писав співрозмовникам, що "росіяни все одно переможуть" і називав українських захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі "упирями". Сам ієродиякон заперечує провину та вважає, що його "переслідують за участь у протестах проти вигнання УПЦ МП із Лаври".

За даними слідства, монах причетний до організації масових провокацій у Києво-Печерській лаврі навесні 2023 року.

Під виглядом "акцій протесту" клірик сподівався максимально розхитати суспільно-політичну обстановку у Києві.

Дмитрук відомий кількома скандалами. Він був одним з трьох "антивакцинаторів", яких називав глава фракції "слуг" Давид Арахамія. Дмитрука виключили з фракції "Слуга народу" в листопаді 2021року.

ВГОРІ: МОНАХ ПАВЛО МУЗИЧУК У СОЛОМ'ЯНСЬКОМУ СУДІ КИЄВА, 13 ЛЮТОГО. ФОТО: ОЛЕКСІЙ АРУНЯН, "ҐРАТИ"

Ворог українців Артем Дмитрук (на фото крайній праворуч), очевидний агент однієї зі спецслужб рф, дієво нищить Державу Україну. Подякуйте за цю наволоч Володимиру Зеленському, який її привів до влади

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]