росія вдарила по Харкову та Одесі: 4 загиблих і 29 поранених (ОНОВЛЕНО)

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російська армія завдала ракетного удару по Одесі. Відомо про чотирьох загиблих і 17 постраждалих та пожежу в палаці студентів Національного університету "Одеська юридична академія".

Про це повідомили голова Одеської ОВА Олег Кіпер, "Суспільне.Одеса", міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Пряма мова Кіпера: "На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинуло двоє людей та собака.

Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеню важкості, серед травмованих і 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу...

Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури".

О 19:55 Кіпер повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки зросла до 17 людей. Щонайменше двоє з них у важкому стані. 

Міський голова Одеси показав фотографії наслідків обстрілу міста, де видно що в будівлі майже повністю згоріла покрівля.

 
ФОТО: ГЕННАДІЙ ТРУХАНОВ У ТЕЛЕГРАМ

Він також повідомляє, що відомо вже про 20 постраждалих.

 

Правоохоронні органи повідомляють про 17 постраждалих і 4 загиблих.

За уточненою інформацією станом на 20.55 постраждало 27 людей.

Росіяни завдали ударів по Харкову та району. Є поранені

Російські війська увечері 29 квітня також завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову на Харківському району.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов:

"Окупанти завдали удари по Київському району Харкова. Попередньо - КАБ. Поранення отримала одна жінка, медики надають всю необхідну допомогу. Деталі встановлюються".

Крім того, російські війська вдарили щонайменше пʼятьма КАБами по населених пунктах Харківського району. 

Оновлено о 20:32: За уточненими даними Синєгубова, поранення дістав 42-річний цивільний чоловік. Його госпіталізували з вибуховою травмою та уламковими пораненнями до медичного закладу. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості.

ВГОРІ:  На знімку горить "палац студентів". ФОТО: "СУСПІЛЬНЕ"

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]