Юрій Бутусов: Зеленський визнав, хто стежив за журналістами Бігус.інфо

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Зеленський визнав свій злочин - начальник департаменту СБУ Роман Семенченко звільнений за незаконне стеження за журналістами Бігус.інфо

31 січня указом президента Зеленського було звільнено начальника департаменту захисту національної державності Служби безпеки України Романа Семенченко.

Саме Семенченко організував незаконне стеження за журналістами Бігус.інфо у готельному комплексі Українське село 27 грудня. Близько 30 офіцерів ДЗНД СБУ встановили у номерах журналістів, у тому числі дівчин, відеокамери, зняли особисте життя журналістів, змонтували з цього відеоролик, доповнили його аудіозаписами розмов журналістів, виклали в інтернет, та розповсюдили це відео з метою дискредитації журналістів.

На усі ці дії ніяких санкцій генеральної прокуратури не було, тобто департамент СБУ діяв незаконно, вчинивши кримінальний злочин.

Така операція була б неможлива якби не наказ вищого керівництва країни.

Звільнення Семенченко недостатньо. Бо звільнили Семенченко не за порушення закону - його звільнили за бездарність та викриття журналістами незаконного стеження.

Семенченко має бути покараний, він має отримати кримінальну справу, і має дати покази хто віддав йому наказ слідкувати за журналістами.

Також мають бути встановлені інші учасники злочину. Проведення операції було санкціоновано одним з керівників СБУ, а сам Семенченко спілкувався напряму з самим Зеленським та його офісом.

Замовник та організатори незаконного стеження мають бути встановлені та піти під суд.

Стеження за Бігусом - це одна з найганебніших акцій державних правоохоронних органів під час війни проти свободи слова. Тільки реальне покарання зробить неможливим повторення злочину.

Ну і операція показала, що в департаменті ДЗНД СБУ занадто багато людей, які готові виконувати будь-які накази.

Таких людей зараз гостро не вистачає у піхоті. За нашими даними тільки у центральному апараті ДЗНД СБУ працює близько 400 осіб. Цілий батальйон зайнятий зараз підглядуввнням за жінками у готельних номерах у Києві, замість того, щоб обороняти Авдіївку."

(Джерело).

Вгорі: Роман Семенченко, тепер вже екскерівник Департаменту захисту державності СБУ

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:23
НАБУ з СБУ обшукують Державну судову адміністрацію
12:01
Брехні стане менше: Суспільне розпочало власне мовлення на телемарафоні "Єдині новини"
11:22
Роботодавці зобов’язані вручати повістки, організовувати прибуття працівників до ТЦК та інформувати про тих, хто відмовився від їх отримання чи звільнився - Кабмін
10:15
Politico: ЄС прагне почати переговори з Україною про вступ у червні
10:02
Ціна президентства Зеленського: система державного управління практично не працює
09:06
Глава МЗС ФРН Бербок прибула до Києва
08:00
Термін дії висновку ВЛК щодо придатності до військової служби становить 1 рік - постанова Кабміну
20:00
У вівторок дощитиме у Карпатах і на північному сході України
19:05
Фахівці показали, як виглядала Десятинна церква - перший освячений храм у Київській Русі
18:03
Заволодіння майном аеропорту "Одеса": НАБУ завершило слідство у справі Кауфмана і Боруховича

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]