Викривач корупції Юрій Ніколов, якого травив Офіс президента, отримав престижну гарвардську премію Лайонса

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Я став лауреатом гарвардської премії Лайонса, і відповідно першим журналістом від України у переліку Nieman Foundation for Journalism at Harvard.

(прес-реліз https://nieman.harvard.edu/.../ukrainian-reporter-yuriy.../ )

Дуже вражаючий перелік тих, хто отримував раніше. Переді мною були дві журналістки з Ірану за висвітлення тамошніх звірств з вбивством жінки і подальших протестів. Перед ними - журналістці з Афганістану, де таліби влаштували тотальне приниження жінок. Переди ними - журналу з Індії, де якраз відбувається згортання демократії. Перед ними - журналістам, які вплинули на політику Пуерто-Ріко... Крутий перелік, мені реально розширило кругозір про світ і проблеми https://nieman.harvard.edu/awards-2/louis-lyons-award/

Я розумію, що став лауреатом не за якусь одну статтю, а за сукупний результат, що привів до справжніх змін. У нас реально знизився градус корупції в державних закупівлях, я не шучу. Велику рибу тепер треба шукати там, де закупівлі виводять в тінь, бо на світлі "Прозорро" тирити стало небезпечно.

Тому я точно знаю, що я лише маленька частина того механізму, який призвів до цих змін. Друзі з Центр Протидії Корупції - це справжні черті для чортів)))) Я своїми очима побачив що і як вони роблять НЕпублічно для змін на краще. Я б в житті такого не зміг. Тому ця премія вручається мені лише за те, що я обличчя історії. Але насправді - я не один. Це премія всім нам. За те що, ми мали сміливість говорити про проблеми під час війни і добиватись справжніх змін, аби злодії не вкрали всі наші гроші, потрібні нам на снаряди.

Обіймаю, друзі!)))"

Юрій Ніколов, сторінка автора в facebook

Вгорі: редактор сайту «Наші гроші» Юрій Ніколов

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]