Україна здобула на "Іграх нескорених" 34 медалі це найкращий результат з 2017 року

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Українська збірна на "Іграх нескорених", які завершились у німецькому Дюссельдорфі, здобула 34 медалі, серед яких 12 - золоті, повідомило у суботу, 16 вересня, "Суспільне".

Це найкращий результат команди за час участі у цих змаганнях, зазначає DW. Також команда України здобула 14 срібних та 8 бронзових медалей.

Українці змагалися в дев'яти видах спорту: легкій атлетиці, паверліфтингу, веслуванні на тренажерах, плаванні, стрільбі з лука, велоспорті, волейболі сидячи, баскетболі на візках та настільному тенісі, що цього року дебютував у програмі Ігор.

Українці отримали нагороди у шести видах спорту. Найкращих показників - чотири золоті та сім срібних медалей - досягнуто у веслуванні на тренажерах, дев'ять медалей - по три золоті, срібні та бронзові - здобуті у плаванні, а у стрільбі з лука Україна взяла три золотих і дві срібних медалі.

"Ігри нескорених" є заснованими у 2014 році спортивними змаганнями військовослужбовців, які отримали поранення та інвалідність на полі бою. Україну, яка дебютувала на Іграх 2017 року, цьогоріч представляли 25 військових й ветеранів ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції та добровольчих батальйонів.

Цього року на Іграх виступили близько 600 учасників із 22 країн. 

Турнір, який започаткував британський принц Гаррі, проходить з 2014 року. Наразі до програми змагань входять десять видів спорту: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, паверліфтинг, плавання, велоспорт, волейбол сидячи, баскетбол і регбі на візках та – уперше в історії – настільний теніс.

«Аргумент»

 

 

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]