У середу та четвер в Україні без опадів, вдень близько 0°С

|
Версия для печатиВерсия для печати

В останній день січня та в перший день лютого в Україні утримається прохолодна погода, без опадів, з 2 лютого очікується дощ зі снігом по всій території країни.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

31 січня без опадів; вночі та вранці на півдні країни місцями туман, у більшості західних та північно-східних областей на дорогах подекуди ожеледиця; температура вночі 1-6° морозу, вдень 1-6° тепла, в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень близько 0°.

У Києві у середу вночі -1°…-3°, вдень +1°…+3°, без опадів, вітер південно-східний 5-10 м/с.

1 лютого в Україні без опадів, лише у західних, місцями і в північних областях вдень невеликий мокрий сніг, температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 6° тепла. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 3-12 м/с.

У столиці у четвер вночі -1°…-3°, вдень +1°…+3°, без опадів, вітер південно-східний 5-10 м/с.

2 лютого в Україні місцями невеликий мокрий сніг, на півдні з дощем; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень від 1° морозу до 6° тепла. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 3-12 м/с.

У Києві 2 лютого вночі +1°…-1°, невеликий мокрий сніг, вдень +3°…+5°, невеликий дощ та мокрий сніг, вітер північно-східний 7-12 м/с.

Фото: © pixabay.com

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]