Судді ВАКС захищають активи Коломойського

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що суддя Вищого антикорупційного суду Олег Ткаченко відмовився розглядати клопотання про арешт мільярдних активів Ігоря Коломойського.

Про це він написав у своєму Facebook, зазначає ZN.ua.

"Активи, які раніше тимчасово арештовували НАБУ і САП, тепер хоч сьогодні можна продати або переписати. Найімовірніше, суддя Ткаченко знову обґрунтовував свою позицію через славнозвісні “правки Лозового”. Начебто строки розслідування у справі вже давно закінчилися. Саме такі аргументи Ткаченко використав, коли відпустив затриманого фігуранта справи Коломойського Ярослава Лугового", – зазначив Шабунін.

За його словами, Це відверта маніпуляція “правками Лозового”, яка ще раз свідчить про те, що поки вони існують, "такі судді як Ткаченко можуть завалити будь-яку справу".

"Тимчасовий арешт на майно діяв всього 48 годин, а суддя Ткаченко тримав у себе клопотання більше 10 днів і в результаті відмовився його навіть розглядати", – додав він.

Зранку, 2 вересня, СБУ та БЕБ вручили підозру Ігорю Коломойському за двома статтями Кримінального кодексу – шахрайство та легалізація майна, отриманого шахрайським шляхом.

Того ж дня Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід Ігорю Коломойському у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців з альтернативою внесення застави розміром 509 мільйонів гривень. Згодом Коломойському вручили підозри ще за трьома статтями ККУ, а суддя збільшив суму застави до 3,891 млрд гривень.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]