"Слуги народу" хочуть заставити зеків крутити педалі в тюрьмі щоб виробляти електроенергію (не жарт)

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Народний депутат України, член фракції "Слуга народу" Сергій Гривко зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт, яким пропонує залучити в'язнів до генерації електроенергії за допомогою велогенераційних установок.

"Щоб створити щось нове, потрібно діяти рішуче, наполегливо, креативно та інакше! Всі ресурси заради перемоги!", - написав він 18 вересня у Facebook.

Нардеп пропонує зменшувати тюремний строк на три дні, якщо в'язень виконуватиме певні норми протягом місця, але не більше 10 місяців на рік, зазначає Deutsche Welle.

Таким чином, можна скоротити термін відбування покарання на один місяць за рік. "Що вплине прямо на економію щодо його утримання - приблизно до восьми відсотків (до 200 мільйонів гривень)", - пише Гривко.

"Цим законопроєктом показую альтернативні можливості для наповнення енергетичної системи", - каже депутат. 

Законопроєкт Гривка зареєстрований в Раді 15 вересня під номером 10057. У пояснювальній записці до нього йдеться, що "метою є впровадження механізму залучення осіб, засуджених до позбавлення волі на певний строк, до суспільно корисної діяльності, пов'язаної з генеруванням електричної енергії, що матиме позитивний ефект як для самих засуджених, так і для суспільства", а "реалізація законопроєкту не вимагатиме додаткових витрат з державного бюджету України та/або інших бюджетів".

«Аргумент»

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]