"Слуга народу", який відповідає за нацбезпеку, "забив" на війну ї поїхав ніжитись на Мальдіви

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Заступника голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки народного депутата партії "Слуга народу" Юрія Арістова у середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви, інформує "Слідство.Інфо".

Журналісти видання зателефонували до мальдівського готелю. Працівники курорту підтвердили, що депутат був їхнім гостем, але уже виселився.

За інформацією видання, вартість проживання на двох за одну ніч у готелі Waldorf Astoria Maldive варіюється від 100 тисяч гривень за віллу на пляжі з басейном і двоспальним ліжком та до 323 тисяч гривень за віллу з двома спальнями та басейном. У готелі також є номера за понад мільйон гривень за одну ніч — з трьома спальними кімнатами, басейнами. Невідомо, у якій саме віллі відпочивав Арістов.

Після того, як журналісти дізналися інформацію про перебування політика в в готелі, вони зателефонували до нього особисто, пише ZN.ua. Але депутат  не підняв слухавку. Натомість журналістам зателефонувала прессекретарка Арістова, яка не змогла відповісти на запитання про те, де нині перебуває її керівник — в Україні чи ще на Мальдівах — і попросила надіслати журналістський запит.

"Попри обіцянку відповісти на запит за кілька годин, і помічниця, і сам депутат проігнорували подальші спроби журналістів "Слідства.Інфо" отримати відповіді на надіслані питання. Зокрема, на яких засадах 48-річний депутат перетнув український кордон та чи робочою була його поїздка на Мальдіви", - йдеться в повідомленні.

У фракції "Слуга народу" відреагували на поїзду Юрія Арістова на Мальдіви. Голова фракції СН Давид Арахамія заявив, що ініціює питання негайного призупинення членства Арістова у фракції.

Він також зазначив: "Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію; у разі підтвердження, буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату".

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зазначив, що  до парламенту надійшла заява від заступника голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідкинародного депутата України Юрій Арістова, якого помітили на Мальдівських островах, про складання  його повноважень.

 

 

Стефанчук у Facebook зазначив, що заява депутата буде розглянута на найближчому пленарному засіданні.

«Аргумент»


Читайте також: 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]