Щільність застосування дронів на бахмутському напрямку небачена раніше — військовий

|
Версия для печатиВерсия для печати

Військовий та політолог Кирило Сазонов розповів про ситуацію в районі Часового Яру, наголошуючи, що російські окупанти знищують та випалюють місто з допомогою фосфору.

Під час ефіру на каналі "Еспресо" він додав, що протягом останніх трьох тижнів окупанти лізуть туди, аби зробити з Часового Яру те ж саме, що вони вже зробили з Авдіївкою, Бахмутом, Соледаром, Маріуполем.

"Деякі хлопці кажуть, що відчувають, що Росія вже працює на рівні максимуму своїх можливостей. Відчувається, що в них уже теж не вистачає боєприпасів", — поділився експерт думками військових.

На цій ділянці фронту росіяни використовують також авіацію, артилерію та багато безпілотників. Він зізнався, що ще ніде не бачив такої щільності застосування БпЛА обома сторонами, як зараз на бахмутському напрямку.

"Хтось тримає позицію, а в цей час працює артилерія й дрони. Ворог уже пересувається по одному, тому що розуміє, що більш як дві-три людини — це вже мішень, — розповів Сазонов. — Ми так само, і вже засвоюємо якісь нові засоби пересування. І ворог, і ми починаємо пересуватися на мотоциклах. Таким чином від FPV-дрона можна сховатися. Дрон втрачає людину, заплутавшись на деревах".

Фото: Getty Images

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]