Розкрадати «Полтававодоканал» в інтересах керівництва Полтавської облради тепер буде екс-керівник «Запоріжгазу» Олег Мізік, менеджер Фірташа - там він також крав

|
Версия для печатиВерсия для печати

Олег Мізік незабаром стане виконуючим обов’язки гендиректора водоканалу. ЗМІ Запоріжжя писали про судовий процес, в рамках якого слідство звинуватило Мізіка у зловживанні повноваженнями та службовому підробленні. Втім, судового вироку по справі так і не було.

Про це пише видання Полтавщина.

Новим в.о. гендиректора «Полтававодоканалу» незабаром стане 46-річний Мізік Олег Володимирович. За інформацією «Полтавщини» він вже з’явився на підприємстві поки у якості заступника гендиректора і мав ознайомчі розмови із колективом.

ЗМІ Запоріжжя у січні 2019 року писали про кримінальну справу, в рамках якої СБУ звинуватила Олега Мізіка у зловживанні службовими повноваженнями та службовому підробленні.

Згідно з документами слідства, Мізік на користь невідомих споживачів природного газу, з метою отримання особистої вигоди, заплющив очі на несплату ними газу обсягом 3,9 млн м³ вартістю 26 мільйонів гривень. Усі втрати він списав на аварійні ситуації (виробничо-технологічні витрати та нормовані втрати, які нібито сталися в цей період часу на розподільчих газопроводах «Запоріжгазу»). Для цих цілей до бухгалтерських звітів та актів-прийомів передач було внесено недостовірну інформацію, а до структурних підрозділів надійшла обов’язкова вказівка внести до журналів реєстрації аварійних заявок неіснуючі дані, ідентичні втрати, що спричинило збитки для підприємства на 26 мільйонів гривень.

Втім, судового вироку по цій справі так і не було, а сама справа, скоріше за все, вже закрита.

В Полтавській облраді повідомили, що під час кадрового рішення будуть орієнтуватися не на публікації у ЗМІ, а на високі менеджерські якості Олега Мізіка.

Нагадаємо, на початку лютого, що попередній гендиректор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев добровільно склав із себе повноваження керівника та мандат депутата облради - він не захотів більше приймати участі в оборудках керівництва Полтавської обласної ради, яке зараз "ходить під кримінальними статтями".

Вгорі: Олег Мізік. Фото: biz.censor.net.ua

Подробиці розкрадання бюджетних коштів Полтавської області і про основних вигодонабувачів ви можете дізнатися у публікації Вкрадена Полтавщина.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]