Ректор КНУ ім. Т. Шевченка купив елітну нерухомість, на яку не мав грошей

|
Версия для печатиВерсия для печати

Бугров не зміг пояснити журналістам звідки взяв гроші.

 

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимир Бугров став власником квартири в елітному столичному будинку. Про це свідчить розслідування «Слідство.Інфо», яке базується на угоді на купівлю житла та декларації ректора.  

Ректор наполягає, що коштів у нього було достатньо. Однак експерт вбачає у діях Бургова декларування недостовірної інформації.

Зазначається, що свіжозбудований житловий комплекс бізнес-класу White Lines розташований біля входу у Голосіївський парк та поруч з метро. Це позаду «Довженко-Центру», який намагаються знищити через забудовників, незважаючи на протести кіноспільноти.

Торік ректор КНУ Володимир Бугров став власником квартири у вказаному ЖК. Так, 21 грудня 2023 року він оформив на себе двокімнатну квартиру площею 74,7 кв. м. Нині подібні квартири коштують понад 200 тисяч доларів. 

«Проаналізувавши декларації Бугрова, можна дійти висновку, що він не мав задекларованих коштів на придбання цієї нерухомості. Протягом 2020 року його сім’я заробила 1,3 мільйона гривень. Між 2019-м та 2020-м (коли було укладено інвестиційний договір) заощадження Бугрова та його родини не просто не зменшилися, а навпаки — зросли. Отже, звідки у нинішнього ректора взялися мільйони гривень на купівлю облігацій, які вже за кілька років стали квартирою у елітному ЖК, — невідомо», - йдеться в розслідування.

Журналісти отримали у розпорядження договори на придбання облігацій, на підставі яких Бугров оформив на себе нерухомість. І у декларації, і в отриманих редакцією документах йдеться про 7444 облігації вартістю 231 гривня кожна на загальну суму 1,7 мільйона гривень. Це номінальна вартість облігацій. Однак, відповідно до документів, Бугров сплатив майже 3,5 мільйони гривень (123 868 доларів США у 2020 році).

Отже два роки знадобилося ректору, щоб "розбагатіти" до елітної нерухомості. У 2020 році в КНУ імені Тараса Шевченка відбувся другий тур виборів ректора, в якому переміг проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров. Він набрав 1839 голосів (47,59%).

«Аргумент»


На цю тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У неділю гроза лише на південному сході України, тепло
18:07
Олександр Чебаненко: Про чергову імітацію, паспорти чоловікам за кордоном та біг влади по граблях
16:05
Адепти московського патріархату мають психічний розлад та потребують медичної допомоги, - лікар о. Олексій Данилов
14:13
Офіційно: ЗСУ контролюють дві третини сіл Очеретиного та Соловйового на Донецькому напрямку
12:05
Провал оборони в Очеретино створив для ЗСУ загрозу поразки майже у всій Донецькій області
10:04
У квітні 2022 року "зелена влада" планувала здати росії суверенітет України, цьому запобіг Джонсон - Die Welt
09:01
Уночі збито 21 з 34 ракет окупантів, але є влучення у 4 ТЕС
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 27 квітня
20:00
У суботу в Україні дощі лише на сході, на півдні до +25°С
18:05
Від Чорнобилю 1986 - до Чорнобилю 2024: ядерна енергетика нашої країни підійшла до небезпечної межі

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]