Реєстр арештованих активів не відкритий за понад місяць від зміни керівництва АРМА - нардеп

|
Версия для печатиВерсия для печати

За час від обрання нової керівниці АРМА, а це місяця Реєстр арештованих активів так і не відкрито з незрозумілих для суспільства причин.

Про це повідомляє у Телеграмі народний депутат Ярослав Железняк. Нагадуючи про те, що на створення цього реєстру було витрачено 60 млн грн платників податків і про те, що СБУ спростувала твердження працівників АРМА, що мовляв, це СБУ просила закрити цей реєстр.

«Просто нагадаю, що це вимога закону, громадськості і практично єдиний спосіб проконтролювати що ж там має продавати чи виставляти на управління АРМА. Тому, разом з моєю колегою, головою Антикорупційного Комітету Анастасією Радіною, ми сьогодні в ряд законопроектів подали правку, яка дає можливість прискорити відкриття реєстру. Так сказати, надати необхідний «політичний імпульс», - повідомив нардеп. і коротко виклав  суть правки:
-До 15 вересня АРМА має відкрити Реєстр арештованих активів
-Якщо цього не станеться до 15 жовтня Голова АРМА має бути звільнена.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що Керівницею АРМА призначили людину, яка попрацювала на ФСБ. В TI уже ставлять хрест на установіОлена Дума, яку можуть призначити головою АРМА, була учасницею російської ІПСО з дискредитації України і працювала на Деркача (ФСБ - А.) - ШабунінВнутрішній фронт. Главою АРМА, куди стікаються в рамках арештів всі російські активи, може стати ''агентка'' проросійських впливів.

Сьогодні також стало відомо про те, що АРМА забрало у «Нафтогазу» права на управління активами мережі АЗС Glusco.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]