Порти Одеси за місяць прийняли 31 судно, завантажили 17

|
Версия для печатиВерсия для печати

Вже звичний 30-й день українського зернового коридору, а точніше - "тимчасового морського експортного коридору". І відсутність слова "зерновий", здається невипадковою. І це добре насправді.

Сьогодні 15.10.2023 новини нового українського морського експортного коридору (без ООН, Туреччини і РФ) такі:

прибули 3 судна, одне з них танкер, що активно працював під час "зернової ініціативи" - MAVKA, перевозив рослинную олію.

1) MAVKA, Chemical Tanker, ІМО 9284647, дедвейт 13 602, прапор Panama, судновласник начебто з Panama.

2) MANASSA QUEEN, балкер (англ. bulker, від bulk — навалювальний вантаж), або навалочник — спеціалізоване судно для перевезення вантажів насипом, зерна, вугілля, руди), ІМО 9152478, дедвейт 23 544, прапор Panama, судновласник - з Румунії.

3) KYALAMI, балкер, ІМО 9574200, дедвейт 28 202 тонн, прапор Liberia, судновласник - з Греції.

А що ж ми маємо за 30 днів?

Кількість суден, що прибули за вантажами - 31. Це як в травні-червні 2023, але без якоїсь участі і "понтів" РФ. І - будемо сподіватися, майже впевнені - суден буде більше. Сумарний дедвейт - 1,3 млн тонн. 17 суден з них вже вийшли з вантажами і йдуть або вже прибули за призначенням.

Автор: Андрій Клименко - керівник Моніторингової групи "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень", головний редактор BlackSeaNews

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]