Обережний оптимізм на фоні формування можливостей: перспективи київського “Динамо” в єврокубковій кампанії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Київське Динамо от-от почне свою єврокубкову пригоду-2023/24. Цього разу столичний клуб спробує порадувати численню армію вболівальників гарним виступом у Лізі конференцій.

Тож експерти букмекерської контори VBET https://m.vbet.ua/uk/wonderwheel аналізують перспективи виступів столичного клубу в цьогорічній єврокубковій компанії. Чого очікувати від «біло-синіх»?

експерти букмекерської контори VBET аналізують перспективи виступів столичного клубу в цьогорічній єврокубковій компанії

Аріс із Салонік — не легка прогулянка з грецькими мотивами 

Менш ніж за тиждень кияни спробують зламати спротив першого опонента у відбірковому раунді ЛК. Грецький Аріс не має такого гучного імені, як Динамо, і навіть у своєму місті є клубом №2, поступаючись за популярністю добре знайомому Євгену Хачеріді ПАОК. Однак не варто вважати, що перепустка у наступний етап у змагань в киян вже в кишені. 

Колектив тренера Апостолоса Терзіса укомплектований кваліфікованими легіонерами й до числа прохідних команд Аріс відносити не варто. Андре Грей, Леон Морон, Ману Гарсія, Владімір Даріда, Якуб Брабець — неповний перелік виконавців, які здатні створити нам труднощі. А щоб збільшити ефект від написаного, варто згадати, як Динамо виглядало на фоні кіпрського АЕК у попередній кампанії єврокубків.  

Серед потенційних суперників у плей-офф кваліфікації — клуби серйозного рівня

Польські Лех та Легія, австрійський Рапід, румунська Стяуа та хорватська Рієка, а головне — турецький Бешикташ. Кожна з цих команд може стати опонентом Динамо на останній стадії відбору в випадку, якщо грецький бар'єр буде подолано. І сказати, що кияни мають залізні аргументи проти кожного з перелічених суперників, аж ніяк не можна. 

Перевагою кожного потенційного візаві ДК є відсутність логістичних труднощів та гра у звичайних, не воєнних умовах, за присутності вболівальників. Динамо та інші українські клуби підзабувають, що таке професійний футбол у всіх його змагальних вимірах. А тому ставитися легковажно до будь-якого суперника на міжнародному рівні не варто. Особливо на фоні невдачі Дніпра-1 та вильоту Ворскли.  

Перемога у Лізі конференцій виглядає реальною, але лише за умови кропіткої роботи над помилками 

Востаннє за крок від виходу в фінал єврокубка кияни були в сезоні-2008/09, коли поступилися на стадії півфіналу Кубка УЄФА донецькому Шахтарю. Враховуючи, що сьогодні клуби ведуть боротьбу вже не в двох, а трьох європейських клубних турнірах, на перший погляд здобути перемогу в менш престижному єврокубку зараз легше. Однак виріс і рівень учасників змагань, а порівняння Динамо зразка-08/09 і колективу Луческу буде не на користь нинішних «біло-синіх». 

Втім, навіть з урахуванням усіх пробілів у грі команди та організації життєзабезпечення клубу, кияни у сонмі найсильніших учасників ЛК-23/24 можуть опинитися. Астон Вілла, Фіорентина, Айнтрахт, Лілль, Осасуна, АЗ, Фенербахче — у цю компанію «біло-сині» потраплять, якщо добре виконають «домашнє завдання». Наразі Динамо лише на шляху реалізації свого потенціалу, загубленого внаслідок провального попереднього сезону. 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

10:01
Бутусов: Залежність Зеленського від Єрмака прийняла вже форми психологічної хвороби
08:00
Українські БпЛА атакували нафтобазу в Анапі, вибухи і пожежі в Бєлгороді
20:00
У четвер в Україні сухо, заморозки в Карпатах і на Київщині
19:01
"Укренерго" обмежило поставки електроенергії для бізнесу по всій Україні з 18:00, на черзі населення
18:05
Сатира для бидла: про "естрадний гумор" в нашій спливаючій кров’ю країні
17:48
Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заблокованих активів рф
16:07
Зерновий барон Олег Кіпер: як один чиновник взяв під ручний контроль 85% агроекспорту України і казково багатіє під час війни
15:32
Рада затвердила добровільну мобілізацію ув'язнених і визначила, кому не можна
14:10
Великдень та Різдво улюблені свята українців, День перемоги важливий для 11% (ОПИТУВАННЯ)
14:08
Топ-5 советов по подготовке к экзамену IELTS

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]