Фінал Ліги чемпіонів і Ліги Європи: букмекери назвали фаворитів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Букмекерські контори України швидко відреагували на результати півфінальних матчів Лігі чемпіонів УЕФА, назвавши фаворита титульного поєдинку, який буде зіграний 10 червня 2023 року у Стамбулі.

«Манчестер Сіті» нарешті виграє Лігу чемпіонів?

Для «Манчестер Сіті» цей сезон може стати історичним. Окрім домінування на теренах англійського футболу, «містяни» здобули вихід у фінал Ліги чемпіонів, де команда Хосепа Гвардіоли вважається очевидним фаворитом.

Нагадаємо, що у фінал найпрестижнішого клубного турніру Європи також пробився італійський «Інтер», який на стадії півфіналу здолав принципового суперника «Мілан». «Манчестер Сіті» у свою чергу розгромив на домашній арені мадридський «Реал» з рахунком 4:0, а перша очна зустріч команд у Іспанії закінчилась у нічию (1:1).

Експерти, які представляють букмекерські контори України від FanDay.net, вважають «Манчестер Сіті» фаворитом титульного поєдинку. Ставки на перемогу англійської команди у форматі основного часу приймаються з коефіцієнтом 1,40, що складає приблизно 70% вірогідності. Для порівняння, нічийний варіант йде з відміткою 4,95, а перемога «Інтера» оцінюється в 8,10.

Зазначимо, що у залі слави «Манчестер Сіті» ще немає титулів Ліги чемпіонів. Єдиного разу містяни грали у фіналі турніру сезону 2020/2021. Тоді команда Гвардіоли поступилась іншому представнику Англії «Челсі». «Інтер» у свою чергу вже здобував «вухастий кубок», перегравши у фіналі «Баварію» у сезоні 2009/2010.

«Рома» чи «Севілья»?

Також у минулий четвер визначились фіналісти Лігі Європи УЕФА. Італійська «Рома» після домашньої перемоги над «Байером» зіграла у нічию із суперником у Німеччині, здобувши путівку у фінал. Паралельно до титульного матчу потрапила «Севілья», яка у додатковий час на домашній арені переграла «Ювентус».

Фінал Ліги Європи букмекерські контори України розцінюють, як протистояння двох рівних опонентів. Вірогідність перемоги «Севільї» оцінюється коефіцієнтом 2,78. Спрогнозувати перемогу «Роми» можна за 2,83, а нічия оцінюється у 3,05.

Відзначимо, що «Севілья» являється рекордсменом по кількості виграних кубків Ліги Європи. З урахуванням минулої назви турніру (Кубок УЕФА) іспанський клуб здобув шість трофеїв – останній у 2020 році. «Рома» єдиного разу здобувала цей трофей (1991 рік), а минулого сезону римська команда стала переможцем третього за значенням турніру Європи Ліги конференцій УЕФА.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У четвер в Україні сухо, заморозки в Карпатах і на Київщині
19:01
"Укренерго" обмежило поставки електроенергії для бізнесу по всій Україні з 18:00, на черзі населення
18:05
Сатира для бидла: про "естрадний гумор" в нашій спливаючій кров’ю країні
17:48
Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заблокованих активів рф
16:07
Зерновий барон Олег Кіпер: як один чиновник взяв під ручний контроль 85% агроекспорту України і казково багатіє під час війни
15:32
Рада затвердила добровільну мобілізацію ув'язнених і визначила, кому не можна
14:10
Великдень та Різдво улюблені свята українців, День перемоги важливий для 11% (ОПИТУВАННЯ)
14:08
Топ-5 советов по подготовке к экзамену IELTS
12:03
Віросповідання не є законною підставою для неявки до РТЦК – суд
11:07
«Світ проспав відродження нацизму 24 лютого 2022 року»: звернення Президента України в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]