Чи працюють феромони? Думка науковців

|
Версия для печатиВерсия для печати

Феромони є досить поширеним явищем в сучасній парфумерії для дорослих. Тема їх використання стає все популярнішою

Феромони є досить поширеним явищем в сучасній парфумерії для дорослих. Тема їх використання стає все популярнішою. Вважається, що достатньо лише використати чудодійні парфуми аби мати шалену увагу протилежної статі та швидко знайти свою другу половинку. При цьому досі не всі розуміють, що таке феромони, як вони діють і чи є негативні наслідки їх використання. Варто розібратися в цих питаннях, аби мати уяву про продукт.

Що собою являють та як діють феромони

Феромони – це специфічні речовини, властиві людині. Вони продукуються ендокринною системою у вигляді природнього запаху тіла, привертають увагу та викликають певне збудження у представників протилежної статі. Основними центрами вироблення феромонів є пахви і носогубні складки. Проте гігієна, використання косметики перебивають їх дію. Саме через це були винайдені косметичні продукти з феромонами, які використовуються для привернення уваги об’єкта симпатії.

Варто зауважити, що на людину вони діють при близькому контакті. Тож уявлення, що пара капель парфумів допоможе водночас закохати в себе всіх оточуючих представників протилежної статі – хибна. Феромони – досить складна хімічна сполука. Вони діють лише на ту людину, в якої саме це поєднання сприймається як збуджуюче.

феромони

Застосування феромонів в косметичній промисловості

Перші згадки про ці речовини приходяться на другу половину минулого століття. Тоді американському вченому Уінфреду Катлеру вдалося отримати речовину, яка визначає особливий аромат тіла кожної людини. З тих пір почалися експерименти з їх синтетичним виготовленням та застосуванням у косметичній промисловості. Їх додають в різні композиції з поєднанням традиційних нот. 

Сьогодні можна купити парфуми з феромонами, масажні олії, лубриканти. Замовити такі продукти можна за посиланням  https://talla.ua/ua/ в секс шопі онлайн TALLA.  

Аромати з додаванням феромонів

Парфуми для привернення уваги протилежної статі виробляють як для жінок, так і чоловіків. Зазвичай це традиційні композиції з різними нотами: квітковими, деревними, східними. Але на відміну від звичайних парфумів, в них додані феромони. Однозначно виявити по запаху ці речовини неможливо. На них реагує підсвідомість, а люди відчувають лише аромабукет. 

Зазвичай продаються чоловічі чи жіночі парфуми з феромонами в секс-шопах. В більшості це окремі продукти з новими запахами, але можна також придбати популярні аромати з додаванням збуджуючих речовин. Тому цілком можна знайти улюблений парфум з феромонами. І так ти будеш пахнути тими ж нотками, але уваги від протилежної статі отримаєш більше.

Масажні олії

Загалом, кожна олійка з секс-шопу має збуджувальний аромат, проте є ще й окремі її види – з феромонами. Такі продукти використовують лише для еротичних та розслаблюючих масажів під час прелюдій.

Цікавою особливістю продукту є те, що феромони в ньому синтезовані таким чином, що впливають і на жінок, і на чоловіків. Тому використання таких олійок збуджує обох та допомагає зробити секс більш пристрасним.

Рекомендації по використанню

Відразу треба зауважити, що жіночі чи чоловічі парфуми з феромонами не є повсякденною косметикою. Використовувати їх є сенс лише в певних випадках:

  • перед побаченням;

  • перед походом на концерт чи в нічний клуб за умови, якщо шукаєте знайомства чи розваг на одну ніч;

  • для зваблення партнера;

  • перед інтимом.

Зважайте на те, що просто так кожного дня немає сенсу їх використовувати. Феромони швидко вивітрюються і на вас залишиться лише запах парфуму.

Плюси та мінуси застосування феромонів

Почнемо з переваг використання косметики з феромонами:

  1. Допомагає привернути увагу об’єкта симпатії чи знайти партнера.

  2. Підвищує самооцінку завдяки більш активній увазі від представників протилежної статі.

  3. Покращує статеве життя та відносини між партнерами.

Проте є певні мінуси та нюанси, на які треба зважати, вибираючи косметику з феромонами:

  1. Різкий запах. Частіше за все це зумовлено тим, що використовуються більш солодкі нотки, які пробуджують чуттєвість.

  2. Короткочасний ефект. По своїй природі феромони – леткі речовини, вони тримаються на шкірі і діють до 2-х годин.

  3. Ціна. Парфуми з феромонами виробляють без спирту, оскільки він руйнує ці сполуки, тому виробництво їх більш затратне.

  4. Невеликий радіус дії.

  5. Не викликають почуття, лише статевий потяг.

Наприкінці зазначимо, що феромони – не чудодійне зілля, яке допоможе закохати в себе всіх представників протилежної статі. Це інструмент зваблення, розпалення пристрасті і привертання уваги. Тож варто розібратися в особливостях їх дії, щоб отримати бажаний і очікуваний ефект та не розчаруватися результатом. На що зважати, як правильно і коли використовувати феромони ми розповіли. 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]