Олександр Кочетков: Ракетно-ядерний симулякр росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

"Очільник «Роскомосу» заявив, що начебто вони поставили на бойове чергування новітню стратегічну міжконтинентальну ракету «Сармат». Недоімперія не припиняє дивувати своєю деградацією.

«Сармат» — це чергова модернізація (і локалізація!) ракети Р-36, створеної у сімдесяті роки минулого сторіччя у Дніпрі. І цю ракету теж багаторазово модернізували: спочатку на Дніпровському ракетно-космічному концерні, потім в Державному ракетному центрі ім. Макєева в недоімперії. До речі, стратегічна ракета «Воєвода», яку замінюють на «Сармат» — теж модифікація нашої Р-36. Так що нічого нового.

Модернізація мала на меті повністю позбавитися від елементів ракети, які розроблялися і виготовлялися в Україні, і стосувалася двигунів, системи керування і бойової частини, яка розділяється. Відповідно помінялися і характеристики ракети, дальність їй взагалі намалювали фантастичну — 18.000 км.

Намалювали, тому що ці характеристики не підтверджені випробуваннями! «Сармат» успішно випробували лише один раз у квітні 2022 року. І все! А з «гіперзвуковим» бойовим блоком «Авангард» взагалі повна дурня, тому що заявлені характеристики заперечують закони фізики.

За радянських часів нормою випробувань для подібних ракет було 20 пусків, останні 10 мали бути успішними. Якщо все відразу складалося успішно, то кількість випробувальних пусків могли скоротити, але все одно їх було більше 10.

Мені можуть заперечити, що у «Сарматі» все могли надійно відпрацювати під час наземних випробувань і комп’ютерного моделювання. Ну-ну, російська «Луна 25», яка тріумфально роздовбалася о поверхню Місяця, наочно свідчить, що там з надійністю моделювання. Путіна у вигляді двійника моделювати навчилися, космічні апарати — ні.

Тому я переконаний, що насправді на бойове чергування поставили не реальну ракету, а черговий симулякр. Такий собі мультик, якій повинен підтримувати міф про ракетно-ядерну супердержаву. Але на ракетно-ядерні потенціали це впливає не більше, ніж сексуальні самовихваляння імпотента.

Чекаємо, що хтось від Кремлю, Медведєв, наприклад, заявить про створення машини часу, яка доставить вцілілих «вагнерівців» у середньовіччя, щоб завадити створенню Київської Русі. Звісно, за допомогою гиперзброї, яка дивним чином нагадує пляшку з-під НАТІвського віскі."

Автор: Александр Кочетков, аналітик

(Джерело).

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]