Як правильно оформити позику на картку?

|
Версия для печатиВерсия для печати

Складно знайти людину, яка жодного разу в житті не мала фінансових проблем. Комусь гроші потрібні для оплати лікування, купівлі зимової гуми чи нового телефона, інші часто не дотягують до зарплати й шукають, де можна терміново взяти невелику суму, аби без проблем повернути її найближчим часом.

У таких ситуаціях доводиться або в усьому собі відмовляти, або позичати у друзів чи родичів. Обидва варіанти не дуже приємні, але вихід є — позика на карту терміново.

Як правильно оформити позику на картку?

Що потрібно для оформлення позики

Щоб оформити термінову позику онлайн, не доведеться брати довідки з роботи чи шукати поручителів. Усе, що для цього потрібно:

  • вік від 18 років (повноліття);

  • паспорт громадянина України;

  • ІПН (індивідуальний податковий номер);

  • платіжна картка будь-якого українського банку, на яку буде перераховано суму позики.

Як зазначають експерти кредитної компанії LoviLave, соціальний стан, вид зайнятості, місце роботи й рівень доходу потенційних позичальників не мають вирішального значення, тому заявка у кредитній компанії скоріш за все буде затверджена.

Як взяти кредит онлайн

Процес оформлення позики максимально простий і зрозумілий. Як зазначають експерти фінансової компанії LoviLave, подати заявку можна в режимі онлайн у будь-який час доби, без перерв та вихідних. Для цього потрібно зробити кілька кроків:

  1. Зайти на головну сторінку офіційного сайту фінансової компанії. На кредитному калькуляторі вказати бажану суму й термін позики. Це чудова можливість оцінити свій фінансовий стан і платоспроможність. Тут можна побачите відсоткову ставку та суму, яку потрібно буде повернути.

  2. Заповнити заявку у форматі діалогу із чат-ботом. Потрібно буде вказати номер телефону й особисті дані. Заявка заповнюється лише під час оформлення першого кредиту. Дані позичальників зберігаються в базі даних компанії, тому другий і кожен наступний кредит можна оформити з особистого кабінету за один клік.

  3. Дочекатись схвалення заявки — це займе не більш ніж 5 хвилин.

  4. Підписати кредитний договір за допомогою електронного підпису. Договір зберігатиметься у особистому кабінеті.

  5. Отримати гроші. Для цього в особистому кабінеті потрібно прикріпити одну чи кілька банківських карток. Гроші на вказану картку зазвичай будуть перераховані миттєво.

Як повернути позику

Оплачувати кредит можна або кількома частинами протягом терміну дії договору, або повністю, одним платежем.

Сплатити позику можна:

  • карткою на сайті в особистому кабінеті позичальника (термін зарахування — 3 секунди, комісія відсутня);

  • у касі будь-якого українського банку або через банківський термінал (термін зарахування — до 3 робочих днів, комісію кожен банк установлює індивідуально);

  • за номером телефону (без авторизації).

Якщо ж ви не встигаєте повернути гроші вчасно, скористайтеся безкоштовною послугою пролонгації. Це можливість продовжити термін кредиту на період, що не перевищує початковий, без жодних штрафних санкцій. Для цього зайдіть у свій особистий кабінет, виберіть пункт «Пролонгація» та сплатіть суму відсотків будь-яким зручним для вас способом, і кінцевий термін кредиту буде перенесено.


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]