Теракт в росії: 133 трупи, дегенерат путін звинуватив Україну

|
Версия для печатиВерсия для печати

Кількість загиблих унаслідок теракту в підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Хол" збільшилася до 133 осіб, водночас ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін звинувачує в теракті Україну, а в РФ заговорили про введення смертної кари.

Про це повідомляють так званий "слідчий комітет рф", РИА НовостиТАСС, "Медуза".

"Під час розбору завалів у концертному залі "Крокус Сіті Хол" кількість загиблих унаслідок теракту збільшилася до 133 осіб. Пошукові роботи тривають" - повідомив "слідком рф".

Як зазначає виддання "Медуза", напад на "Крокус Сіті Холі" став найбільшим терактом у росії за кількістю загиблих після Беслана. Унаслідок захоплення бесланської школи №1 у вересні 2004 року загинули 334 людини.

Водночас ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін, коментуючи події в "Крокусі", заявив, що йому нібито "очевидно, хто є замовником і фінансистом". "Ми знаємо цинізм українського режиму і тих, хто керує ним", - сказав він.

Водночас офіційний представник МЗС рф Марія Захарова в ефірі телеканалу "Россия-24" заявила, що рф зробить усе, щоб західне співтовариство прокинулося від якогось "дурману вседозволеності" для Києва.

Водночас у рф після теракту в Підмосков'ї починають лунати думки про запровадження смертної кари для так званих "терористів".

Депутат Держдуми від окупованого Криму Михайло Шеремет заявив РИА Новости, що має намір ініціювати питання введення смертної кари для "терористів".

Голова фракції "Единая Россия" в Держдумі рф Володимир Васильєв, коментуючи ініціативу про смертну кару, заявив, що "буде ухвалено рішення, яке відповідатиме очікуванням суспільства".

Нагадаємо: 22 березня, у п'ятницю ввечері у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall сталася стрілянина під час концерту гурту "Пікнік".

В Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що нинішній теракт у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна не має стосунку до теракту.

Білий дім заявив, що не бачить жодних ознак причетності України до збройного нападу на концертний зал у Підмосков’ї, під час якого загинули десятки людей.

За даними ЗМІ, США не ставлять під сумнів причетність ІДІЛ до теракту на концерті у передмісті Москви ввечері 22 березня та завчасно попереджали Росію про загрозу подібного теракту.

Російський лідер - виродок  владімір путін - вийшов зі зверненням до росіян щодо теракту, який стався у Підмосков'ї увечері 22 березня.

путін оголосив 24 березня днем національної жалоби.

Він каже, нібито для підозрюваних у теракті "було підготовлено вікно" для переходу кордону з Україною.

путін обіцяє встановити усіх замовників теракту, які "понесуть справедливе покарання".

"Що стосується розслідування. Можна сказати наступне: всі четверо виконавців знайдені й затримані. Вони намагалися сховатися і рухалися в бік України, де, попередньо, для них було підготовлено вікно для переходу кордону" - сказав путін. (В ГУР заявили, що ця версія "не витримує жодної критики" - А.).

Путін також зібрався "об'єднувати зусилля з іншими країнами в боротьбі з міжнародним тероризмом".

Заява путіна про "вікно в Україну" звучить абсурдно, оскільки терористам все одно довелося б перетинати російський кордон. Такі слова російського диктатора означають, що рф не контролює частину свого ж кордону.

росія з вчорашнього дня намагається звинуватити у теракті Україну попри те, що розвідка США не сумнівається, що це справа рук ІДІЛ, і заздалегідь попереджала про це Кремль.

Вгорі: Один із залів у «Крокус Сіті Холлі». У чорних пакетах - трупи росіян. Telegram-канал 112

«Аргумент»


Ще на тему терактів в росії, які спланувало і здійснило ФСБ рф:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У четвер в Україні сухо, заморозки в Карпатах і на Київщині
19:01
"Укренерго" обмежило поставки електроенергії для бізнесу по всій Україні з 18:00, на черзі населення
18:05
Сатира для бидла: про "естрадний гумор" в нашій спливаючій кров’ю країні
17:48
Посли ЄС схвалили надання Україні прибутків від заблокованих активів рф
16:07
Зерновий барон Олег Кіпер: як один чиновник взяв під ручний контроль 85% агроекспорту України і казково багатіє під час війни
15:32
Рада затвердила добровільну мобілізацію ув'язнених і визначила, кому не можна
14:10
Великдень та Різдво улюблені свята українців, День перемоги важливий для 11% (ОПИТУВАННЯ)
14:08
Топ-5 советов по подготовке к экзамену IELTS
12:03
Віросповідання не є законною підставою для неявки до РТЦК – суд
11:07
«Світ проспав відродження нацизму 24 лютого 2022 року»: звернення Президента України в День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]