Online poker: приклади поширених шахрайських схем

|
Версия для печатиВерсия для печати

Людство вигадало багато карткових ігор, які стали дуже популярними. Наприклад, покер онлайн з його захоплюючою атмосферою та можливістю виграти великі суми, приваблює мільйони гравців по всьому світу.

Online poker

Однак в учасника покерних змагань існує шанс стати свідком шахрайських схем, які здатні знищити довіру та псувати задоволення від гри. Змова, використання покерних ботів, чіп-демпінг – в цій статті розкажемо про речі, які негативно впливають на репутацію покеру.

Online poker та схеми шахраїв

Для нечесних людей онлайн покер – не спорт, а спосіб ошукати інших та заробити на цьому грошей. Змінюються роки на календарі, але незмінними залишаються шахрайські схеми. До найпоширеніших відносять наступні:

  • Гостінг. Це той випадок, коли за гравця дограє турнір інша людина. Як правило в той момент, коли в турнірі вже розпочалась призова зона, або взагалі фінальний стіл.

  • Мультиакаунтинг. Створювати декілька акаунтів заборонено правилами покерних кімнат. Деякі гравці реєструють багато облікових записів, щоб отримувати додаткові бонусні кошти. Але таких користувачів відразу блокує служба безпеки.

  • Змова. Найчастіше за все зустрічається в кеш-грі. Наприклад, до онлайн-столу приєднуються відразу декілька друзів і починають командну гру проти одного суперника.

  • Чіп-демпінг. В турнірі гравець може спеціально програти свої фішки іншому супернику. Це досить просто зробити, знаючи покерні комбінації, та в ситуації коли в роздачі присутні лише двоє.

  • Режим суперкористувача. Головний принцип покеру: всім роздають закриті карти і учасники гри можуть лише здогадуватися, що на руках у суперників. Але в ненадійних румах деякі гемблери можуть використовувати заборонені програми, які дозволяють бачити чужі карти. Найвідоміший випадок стався у 2010 році, тоді 7 400 користувачів Absolute Poker постраждали на загальну суму 33 500 000$. 

Технології розвиваються і до цих п’яти класичних видів шахрайства можна додати ще один: покерні боти. Покерні платформи активно ведуть боротьбу проти неприємного явища та кожен рік звітують про блокування декількох тисяч акаунтів. Але факт залишається фактом, ботів можна зустріти за онлайн-столами в багатьох онлайн покер румах.

Як не стати жертвою шахраїв?

Нікому не подобається, коли його обманюють. Тому є декілька порад, які допоможуть не потрапити в табір ошуканих гравців.

Важливий момент: потрібно обирати для гри в онлайн покер, сайти з ліцензією. Тоді можна бути впевненим у чесності платформи, тому що у таких ресурсів потужний відділ служби безпеки. Вони постійно слідкують за кожним акаунтом і займаються блокуванням нечесних гравців.  

Якщо це кеш (а не турнір) і ви запідозрили нечесну гру зі сторони суперників – можна в будь-який момент змінити стіл. Також варто відправити листа на пошту служби підтримки покерної кімнати і детально описати ситуацію. Важливо прикріпити докази у вигляді відео гри в online poker шахраїв. Служба безпеки займеться цим питанням і поверне гроші на акаунт, якщо їх у вас виграли нечесним шляхом.


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]