Ольга Харлан блискуче перемогла на Кубку світу з фехтування

|
Версия для печатиВерсия для печати

“Золото” стало 14-ю нагородою Ольги Харлан найвищого ґатунку і 31-ю загалом на змаганнях такого рівня.

Ольга Харлан виборола перемогу в індивідуальній першості на Кубку світу з фехтування на шаблях серед жінок, повідомила пресслужба Верховної Ради. 

“Золото”, яке виборола титулована шаблістка у столиці Перу Лімі, стало її 14-ю нагородою найвищого ґатунку і 31-ю загалом на змаганнях такого рівня.

Шостий номер світового рейтингу дозволив Ользі Харлан стартувати одразу з основної сітки. В 1/8 не встояла під натиском Харлан француженка Сара Нутча (15:12).

Перемога ж у наступному раунді над чинною чемпіонкою світу у складі команди Угорщини Лізою Пустай (15:11) гарантувала Ользі нагороду, проте вона не зупинилася на досягнутому, й у півфіналі взяла гору над американкою Елізабет Тартаковскі (15:12).

Вирішальний бій, в якому Харлан протистояла угорка Шугар Катінка Баттаі, завершився переконливою перемогою представниці України (15:6).

Нагадаємо, у жовтні минулого року Ольга Харлан здобула "золото" на турнірі Satellite FIE у Туреччині. Інша українка Аліна Комащук завоювала "срібло".

Вгорі: Ольга Харлан. Фото: nffu.org.ua

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]