Олександр Чебаненко: Про чергову імітацію, паспорти чоловікам за кордоном та біг влади по граблях

|
Версия для печатиВерсия для печати

У зв'язку з черговим "геніальним" витвором чиновничого "мистецтва", на цей раз - забороною на виконання консульських послуг для наших громадян закордоном (начебто, для їх повернення в Україну), можна сказати наступне.

Перше.

Позитивного ефекту від заборони, як і міг передбачити будь-хто хоча з базовим рівнем правової освіти - нуль.

Друге.

Створена ще одна потужна корупційна годівниця: наших чоловіків призовного віку за кордоном - сотні тисяч, а оголошення "рєшал" - вже в наявності.

Третє.

Наші чоловіки без продовжених закордонних паспортів для більшості цивілізованих держав - перші в черзі на отримання дозволу на проживання/громадянства (що там влада говорила про єдність?).

Четверте.

Ще один потужній удар по репутації України - done.

П'яте.

До влади, яка таким чином в черговий раз підтвердила свої відірваність від українського народу та колоніальну сутність*, для яких співгромадяни - всього лише гуси для обскубування, питань немає - зрозуміло, всі інші варіанти можуть зачепити інтереси "важливих людей", тому - тільки так, тому

Шосте.

Головне - не зупиняйтесь, є ще багато "неокучених" граблів.

*Влада НЕколоніальна дбає про своїх громадян, а не уподібнюється запорєбрікам.

Завжди.

Навіть, якщо ті пішли на правопорушення.

Якщо виїхали (в тому числі, "завдяки" корумпованості самої ж влади) вже за кордон чоловіки, влада повинна розуміти, що вони здебільшого не повернуться до кінця війни.

А якщо й вдасться когось вихопити, користі з таких, за свідченням наших Воїнів, - нуль.

Краще вже використати чинну ситуацію максимально на суспільну користь та, наприклад, організувати за кордоном спільні виробництва необхідного для Перемоги, де співгромадянам - пріоритет при прийомі на роботу.

Буде більше користі.

І, головне, безжально позбавлятися від "совку" та від його носіїв в армії (без надії сподіваюсь).

Тоді, як не дивно, багато хто повернеться сам.

І про прагнення до єдності будуть говорити реальні дії, а не тільки гасла.

Вгорі: українські чоловіки в черзі за паспортами у Варшаві. ФОТО: GETTY IMAGES

(Джерело).

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]