Банкова хоче знищити "Суспільне" - єдиний справжній український незалежний телепростір

|
Версия для печатиВерсия для печати

Схоже, що Коломойський із Зеленським мають намір монополізувати контроль над українським телепростором. Українського в Україні стане ще менше - це вже очевидна антиукраїнська діяльність..

"Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей.

Руда помилка природи і низки виборців округу Оболонь знову використала свій фейсбук. І в один кошик закинула "Раду", "Фрідом" та інші смітники, де влаштувались як не медведчуківці, так президентські куми.

Очевидно, Банкова вважає, що якщо на суспільний мовник за законом виділяють гроші з бюджету, то це автоматично робить їх в офіціантів влади. І допустимо використовувати філіали "Суспільного", як агітаційні майданчики на виборах. І загалом, що редакції можна лякати: "а не буде по-нашому, то грошей не дамо".

Думаю, ні для кого не секрет, що саме регіональні філії "Суспільного" гарно зарекомендували себе з початку повномасштабного вторгнення. Те, що роблять невеликі колективи "Суспільне Чернігів" чи "Суспільне Кропивницький" — просто топ.

Наприклад, "Супільне Чернігів" зняло шикарну документалку "Битва за Чернігів".

Кропивницька редакція якісно відпрацювує резонансний суд по Червінському.

Завдяки "Суспільне Суми" та "Суспільне Харків" можна відслідкувати, а що там на кордонах.

Всі ці продукти в рази якісніше і круче ніж помиї на каналі "Рада" чи Фрідом, де крутять якісь російські морди, які давно сидять в Європі.

Банкова продовжує ганебну практику. Не виходить ні руками, ні баклажаном зробити щось путнє. Але обовʼязково треба поламати те, що робе.

Нагадаю, що однією з передумов вступу України до ЄС є існування незалежного Суспільного мовника, а успіх трансформації державного медіа в Суспільне відзначають у Раді Європи, Європейській комісії, USAID та інших міжнародних організаціях.

Марʼяна і її покровителі хочуть такого як нині в Грузії?

"Суспільне з розгалуженнями", як пише крабиня, це не розкіш, а необхідність. І на це варто виділяти гроші — громади їх відпрацьовують сповна і мають право на свої новини та документальні фільми про історичні події.

Рада і Фрідоми — це по суті пралка для грошей і рефрижератор для тих упирів, які кликали Путіна і Росію сюди на війну. Різниця очевидна."

Автор: Марина Данилюк-Ярмолаєва, журналіст, блогер

(Джерело).

На фото: Мар’яна Безугла з Володимиром Зеленським під час передвиборчої кампанії. Фото з відкритих джерел


На цю тему:
 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]